Nieuwbouw

1

Je wilt gaan bouwen. Daar begint het mee. Misschien heb je al een plan dat door een architect werd opgesteld, maar dat is niet verplicht. Je kunt bij ons ook terecht zonder bouwplan – wij helpen je dan zoeken naar de juiste architect voor jouw droomhuis. Voor nieuwbouw werken wij niet met het “sleutel-op-de-deur”-concept. Geen standaard type-woningen bij ons: alles is mogelijk bij Bouwonderneming V&M!

2

Jouw dossier wordt toevertrouwd aan één van onze medewerkers. Deze persoon blijft je aanspreekpunt van het allereerste moment tot aan de oplevering. Zo heb je een persoonlijk contact en weet je steeds bij wie je terechtkunt.

3

Samen met jouw contactpersoon bespreek je dan je wensen. Zo kunnen we naar ieders vraag en voor elk budget het juiste traject uitstippelen. 

4

Eens het plan door de architect werd uitgetekend en jij met je vaste contactpersoon alle details hebt besproken, kunnen we je een volledige offerte op maat maken. Zodra dat achter de rug is en alle bouwvergunningen in orde zijn, begint het echte werk: bouwen, bouwen en nog eens bouwen. We bouwen aan je droom tot die werkelijkheid wordt.

5

We vragen nooit voorschotten: er wordt enkel gefactureerd naar effectief uitgevoerde werken.