Projecten

1

Bij projecten denken we aan grotere realisaties zoals appartementsgebouwen. Ook hiervoor gaan wij in zee met aannemers en architecten om een perfect resultaat neer te zetten. Hier houden we uiteraard ook rekening met de wet Breyne. Deze wet zorgt ervoor dat je beschermd bent tegen onrechtmatige voorwaarden in een contract, timings die niet gerespecteerd worden of wanneer er te veel voorschot wordt gevraagd. Je zit dus safe bij Bouwonderneming V&M! Extra safe zelfs: Bouwonderneming V&M vraagt geen voorschot, maar factureert enkel de effectief uitgevoerde werken.

2

Samen met een architect maken we een plan om het project tot een prachtig eindresultaat te leiden.  Is er al een voorontwerp, dan bespreken we graag verder met u hoe u dit verder ziet evolueren. Zo komen we tot op het punt waarop het uiteindelijke bouwplan klaar is en de nodige vergunningen kunnen worden aangevraagd.

3

Daarna begint het echt werk: het bouwwerk! Omdat u ook hier een vaste aanspreekpartner van begin tot eind hebt, kunt u steeds met vragen of opmerkingen terecht en wordt u optimaal op de hoogte gehouden van de werken.